Leuk dat je onze winkel bezoekt! Dit komt hoogstwaarschijnlijk doordat wij hetzelfde dagelijkse probleem hebben. Onze missie is om gezamenlijke problemen op te lossen door middel van hoge kwaliteit producten, die impact hebben op het leven van onze klanten.
Wie zijn wij?
Twee vrienden uit Zuid-Holland met dezelfde missie om het dagelijkse probleem op te lossen door middel van eenvoud. Na een lange weg kunnen wij met trots delen dat het is gelukt middels onze producten een diversiteit aan dagelijkse problemen op te lossen.
Wat maakt ons uniek?
Wij zijn geen grote organisatie waar alles draait om hoge marges en verkopen. Nee, wij zijn een kleine flexibele organisatie met slechts enkele producten. Maar wel fantastische producten. Uitermate geschikt voor dagelijks gebruik!
Onze waarden
Graag maken wij op een positieve manier impact in deze wereld. Een persoonlijke aanpak die ons leven vereenvoudigd. We zijn eerlijk tegen elkaar. We zijn niet bang om eerlijk te zijn, omdat we weten dat we elkaar op deze manier kunnen verbeteren.
We waarderen onze klanten enorm. Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij doen er alles aan binnen 24 uur te antwoorden.